Less Pål slipper "Hvor ble det av Macho"!

Less Pål slipper "Hvor ble det av Macho"!

Rune Sanden slipper låta "Speil speil på veggen der"!

Rune Sanden slipper låta "Speil speil på veggen der"!

Spelloppmaker - Kaldt Vatn Og Lut

Spelloppmaker - Kaldt Vatn Og Lut

Kaldt vatn og Lut er en mors beretning til sin sønn om hvordan han bør føre sitt liv for å oppnå lykke. En mor som vil inprinte i sin sønn en god etikk og moral, og som ønsker sitt beste for sin sønn og sitt ettermæle.

En dagsaktuell sang med et budskap om å se tilbake til tidligere generasjoner, og oppføre seg propert for å forme et liv med mening. Et budskap som ofte virker fjernere og fjernere fra dagens samfunn.

Ny musikk fra Hardhaus - "Raud Sol"

Ny musikk fra Hardhaus - "Raud Sol"

Med sangen «Raud Sol» utvider låtskriverduoen, Erik Damberg og Vidar Heldal, persongalleriet til Hardhaus igjen. Hovedpersonen denne gangen en kvinne - men det kunne nok vært hvem som helst av oss...

Temaet i sangen er beskrivelsen av kvinnen som søker opp på fjellet i hjembygda si. Der setter hun seg i ro, «med ein stein te’ stol», ser på solnedgangen og samler krefter.

Budskapet er enkelt og universelt - hva gjør du for å lade opp batteriene etter en lang dag...?

 

Produsert av: Erik Damberg & Hardhaus

Innspilt i Juke Joint Studios og Damberg Lydstudio

Mixet: Av Erik Damberg i Damberg Lydstudio

Masteret: Propeller Mastering AS

Nytt album fra Rudberg Rudberg Band

Nytt album fra Rudberg Rudberg Band

Sie Gubba - Senorita ute NÅ!

Sie Gubba - Senorita ute NÅ!

Nordmenn har en tendens til å trekke mot varmere strøk, og det har vel hendt at noen tar med seg noe man ikke får på taxfree. Sie Gubba synger i denne singelen om å ta med seg en señorita hjem til dype daler og fjorder.
Høyt tempo, pirrende sydlig instrumentering og et band av rang.
Sie Gubba - Senorita. 

Debut album fra Harlekin ute NÅ!

Debut album fra Harlekin ute NÅ!

Ny singel fra Rotlaus!

Ny singel fra Rotlaus!

Hardhaus slipper ute med ny musikk!

Hardhaus slipper ute med ny musikk!

Harlekin ute med ny singel! Sidehilling

Harlekin ute med ny singel! Sidehilling

Less Pål debuterer med låta "Amerika" - Ute nå!

Less Pål debuterer med låta "Amerika" - Ute nå!

Less Pål er litt mindre av Pål Thoresen og litt mer av Per Erik Jæger,Odd Hagen og Totto Hansen, så vi håper og tror at det gjør det mer salgbart. Etter 20 års kort betenkningstid ser disse herrene et lys i tunnelen igjen, noe som kan vise seg å være et motgående tog eller lyset mot en ny dag, nå er de nye låtene her så det er bare og klikke og lytte, like og dele, sanger til lyse dager og sene kvelder, til ettertanke og pur glede.

Amerika handler kort fortalt om nordmenn i Norge som skulle ønske de var amerikanere i USA, jeg var en gang i Farsund og lurte på om jeg fremdeles var i Norge, med amerikanske biler og gatenavn, dinere og cowboys slo deg med at hele stedet er født på feil sted, men serier som Rednecks, Fjorden Cowboys og Wunderland har jo gjort den enda mer aktuell. Men kanskje først og fremst handler den om det USA som vi var glad i når vi vokste opp, og ikke det America first som preger landet i dag.

"La dagen vare evig" - Rotlaus ute med ny singel!

"La dagen vare evig" - Rotlaus ute med ny singel!

Ikkje sei eit ord - ute nå! 

Ikkje sei eit ord - ute nå! 

Hardhaus slipper debut album idag!

Hardhaus slipper debut album idag!

Slår du opp Hardhaus i ordboka, finner du forklaringen “hardt hode” som betegner en person som tåler mye, er modig og sterk.

Beskrivelsen passer perfekt til Countryrock-bandet Hardhaus fra Drangedal i Telemark.

De fem musikerne som kaller seg Hardhaus fant hverandre sommeren 2017, og har allerede bevist at de fortjener denne merkelappen.

Fra første dag har bandet jobbet knallhardt med musikken sin, og nå presenterer de et helstøpt album med 12 originale låter.

Det som kjennetegner Hardhaus-musikken er energi, trøkk, innlevelse og ekte spilleglede.

Melodiene ligger godt forankret i Countryrock/Americana sjangrene, men tekstene formidles på ekte Drangedalsdialekt!

I mediene har bandet blitt omtalt som Telemarks nye supergruppe, og med musikk som viser både tenner og følelser, er Hardhaus blitt kalt “den litt slemme lillebroren”.

Dakota slipper singelen «Plogbilen» !

Dakota slipper singelen «Plogbilen» !

Det å bli 10åring betyr ikke bare at gutta har holdt ut, det betyr også at de ikke har blitt glemt.

Nettopp dette er hovedfokuset akkurat nå, og som takk skal publikum få gleden av flere nye

låter fra DAKOTA i løpet av jubileumsmarkeringen!

Nytt album fra Rotlaus! "På Vei"

Nytt album fra Rotlaus! "På Vei"

Rotlaus er ute med sitt etterlengtede album "På vei" etter et år fylt med suksess. Bandet har siste året vært Norge rundt, og har hatt over 80 spillejobber.

De har klart å skaffe en enorm fanskare, som stadig følger dem på veien.
Turnéplanen er for lengst fylt opp og bandet er på ny klar for å møte sitt lojale publikum.

Samhold og spilleglede er noe som kjennetegner bandet og vokalisten treffer til stadighet med sine personlige tekster. Det nye albumet er ingen unntak, rotlaus har slått rot blant norsk musikk

Hør Hardhaus sin rykende ferske singel! 

Hør Hardhaus sin rykende ferske singel! 

Hardhaus viser både tenner og følelse, og dette hører vi godt på den nye låten «Siste Sjans»

Låten er spilt inn i Damberg Lydstudio, og drar med lytteren fra første tone. Gitarist Erik Norheim setter standarden med introriffet, og låten sparker i gang.

«Siste Sjans» handler om å ikke bry seg om hva andre mener om deg, men oppfordrer til å ta sjansen! Dans din egen dans, som om di andre ikkje fans!

Bandet beveger seg fortsatt i landskapet mellom Rock og Country, og Hardhaus serverer her energi og ekte spilleglede.

Lydbildet er tøft og stort, med Vidar Heldals gjenkjennelige røffe vokal på Drangedalsdialekt, og med Endre Christiansen på orgel, Jonas M. Lima på trommer, og Erik Damberg på bass som ett ustoppelig godstog i bak han.

Hardhaus byr på ekte danseglede i denne singelen! En skikkelig fengende låt som garantert kommer til å sette dansefoten i sving! Bare å glede seg! 

En kraftig debutsingel fra Rune Sanden!

En kraftig debutsingel fra Rune Sanden!

Rune Sanden er kjent for konserter med smittende spilleglede hvor publikum ofte synger med fra første tone. Telemarks-pressen har gjentatte ganger spådd Rune Sandens definitive gjennombrudd i 2018.

Med nylig underskrevet platekontrakt og et av Norges største booking selskap i ryggen, håper Rune Sanden å ta skrittet videre ut av Telemark - slik at hele Norge snart skal få glede av hans mange egenkomponerte melodier.

På debutsingelen beveger Rune Sanden seg i et gitarbasert pop/rock landskap - blandet med folketoner fra en lystig gitar. Singelen har et høyt tempo med en rockende puls. Ved å lytte sitter man plutselig og digger musikken med både hode og bein. Låta gir en godfølelse uten like, og med et gjentakende og fengende refreng er det vanskelig og ikke la seg rive med.

Rune Sanden og hans band er kjent for å skape god stemning overalt hvor de spiller. Lytt selv, og bli overbevist!

En kraftig debutsingel fra Rune Sanden! Kos deg med låta!

Rotlaus ute med ny låt

Rotlaus ute med ny låt

E på vei....


Tekst/ melodi
Bjørn Marius Øyehaug

Låtskriver og vokalist i Rotlaus, Bjørn Marius har, trass sin unge alder, opplevd mye i livet. Han skildrer bandet sin nye singel som den mest personlige låta han har skrevet så langt.

BJØRN MARIUS SKRIVER HER:

Hvilken retning, hvilken vei en velger i livet avhenger av valg en tar.
Over 10 år på veien, nord til sør, stadig nye mål, stadig nye veier og nye ansikt.
Veien jeg har valgt har ført til at en har måttet gi avkall på mye. På flere tidspunkt opplevd å måtte gi slipp på andre drømmer og sett de som betydde aller mest gå en annen vei og forsvinne.

Når alt er stille og en ikke hører annet en sine egne tanker, tenker jeg ofte tilbake på tida som har gått, på valg, på gleder og sorg. Når en står midt oppi det hersker kaos, men ser en tilbake, blir det hele som en velskrevet roman. Små steg i ene eller andre retningen som har ført en dit en er i dag og forma livet slik en kjenner det.

Så her sitter en og ser ut ruten på en turnèbuss, på vei mot nye mål. Når jeg blir sittende slik, ser jeg ofte meg selv i min ungdom, der jeg gikk ut i natten med en gitar over skuldra, på vei, på vei mot nye mål.

Jeg er på vei og håper de som fortsatt venter på at gutten skal komme hjem, venter på meg der.
En dag vil alt være forbi og denne sangen er til alle som har betydd mye for meg, for dere er alltid med i tankene.

Din nettleser støtter ikke moderne teknikker som disse sidene benytter og sidene vil derfor kanskje se litt merkelige ut. For å kunne bruke disse sidene som de var tenkt, må du bytte til en moderne nettleser som Chrome, Firefox, Safari eller Edge