Spelloppmaker med ny singel!

Spelloppmaker med ny singel!

Spelloppmaker med etterlengtet singel "Kvist og rot"

Fredag 14. oktober slipper Solør bandet Spelloppmaker sin nye singel "Kvist og rot". Dette er en kvalitetssterk låt vi har stor tro på. Lydbildet og sounden bærer tydelig preg av country-pop/band produksjon. I tillegg byr produksjonen på noen spenstige elgitarriff som gir låten en rocka piff. Låten skildrer en av livets største utfordringer, nemlig kjærlighet.

Spelloppmaker: 
«Låta «Kvist og rot» skildrer en av livets største valg. Det å velge et annet menneske og se fremover sammen. Når man har turt å ta det valget, så forsvinner all tvil. Noen ganger så vet man at det er riktig, man kjenner det igjen på et blikk, et pust eller en følelse. Det er det «Kvist og rot» prøver å formidle».

Spelloppmaker er et country-pop band som fenger alt fra de litt mer rutinerte konsertgåere, til ungdommen som vil ha en god fest. Spelloppmaker har sitt eget særpreg i bruken av solungdialekta, som har sitt opphav fra Solør i Hedmark. Solør er kjent som Norges svar på sørstaten Tennessee, noe som gir låtene en ekstra dimensjon av at dette er skrevet av bønder og bygdefolk.
 

18.10.2022