Tøy til tørkLess Pål

Utgitt: 2019 Sjanger: Pop/rock Format: Single

SLIPPES 04.10.2019

"Jeg hadde ikke noe valg, jeg måtte ta over som styreleder for disse borettslagene ellers hadde de godt rett til grunne", Pål mimrer over bosituasjonen hans i Oslo på 90 og 2000 tallet, noe som ga inspirasjon til å skrive "Tøy til tørk", - den handler om en styreleder som tar fullstendig av og driver borettslaget som en liten miniatyrstat, og som irriterer seg over nabogården som har et mer slumpreg med tøy som henger ute, til slutt ser han muligheten til å ekspandere, ingen god mann å komme utfor, sier Pål.

Teksten ble faktisk skrevet på 90 tallet, men den ble bare liggende, da jeg fant den frem igjen fant jeg ut at den hadde en relevans også i dag, de finnes blant oss, disse små diktatorene som elsker styre og stell, så jeg skrev den ferdig og har blitt en av de låtene vi syntes det er morsomst å spille live, sier Pål.

Less Pål – Tøy til tørk
Din nettleser støtter ikke moderne teknikker som disse sidene benytter og sidene vil derfor kanskje se litt merkelige ut. For å kunne bruke disse sidene som de var tenkt, må du bytte til en moderne nettleser som Chrome, Firefox, Safari eller Edge