Livet på bøgdaJONE

Utgitt: 2021 Sjanger: Bygdepop Format: Single

Begge er vokst opp i og rundt bygdemiljøet, så dette var en låt som føltes naturlig for dem å skrive. Låten, som for øvrig bærer samme navn som den største, norske festlista på Spotify, handler om en stereotypisk karakter fra bygda. Teksten er gjort med glimt i øyet, og over den vellydende produksjonen finner vi JONEs klokkeklare og moderne popvokal.
 
Liker du artister som Halva Priset, Staysman, Hagle og Ringnes Ronny, ja da er «Livet på bøgda» trolig en låt for deg! JONE er selv stor fan, og har latt seg inspirere av de nevnte artistene. Likevel har han definitivt en egenart, og fremstår som et friskt pust i en musikksjanger som for tiden dominerer hardt i Norge. Ta en lytt og gjør deg opp din egen mening! JONE er uansett kommet for å bli, og vi håper du vil være med på reisen videre!

JONE – Livet på bøgda
Din nettleser støtter ikke moderne teknikker som disse sidene benytter og sidene vil derfor kanskje se litt merkelige ut. For å kunne bruke disse sidene som de var tenkt, må du bytte til en moderne nettleser som Chrome, Firefox, Safari eller Edge