Himmelen er høgRune Sanden

Utgitt: 2018 Sjanger: Folkrock #nr: GTHS024 Format: Single

De første tonene i låta fastslår en deilig rockefølelse. En henslengt gitar som er akkurat passe forvridd til å passe lydbildet på trommene, og skarptrommen som spretter ut i verset. Den behagelige stemmen til Rune formidler en tekst som er gjenkjennbar hos de mange lyttere. Sangen fungerer veldig bra live, og en singel av” himmelen er høg” blir hyppig etterspurt av fansen, som nå endelig får ønske oppfylt.

Låta beskriver to individer som kan oppfattes som to motpoler på mange punkter, men som allikevel utfyller hverandre fullstendig. Som to forskjellige brikker som passer sammen, som melken i kaffen, som to skarpe fargeprøver som sammen fremstiller en lun stueveggs farge, eller to ulike sokker som på et vis danner et par. Selv om man har ulike syn på livet, og forskjellige meninger, kan man være glad i hverandre for det.

Denne sangen kan få lytteren til å tenke over sine egne erfaringer og tenke over hvordan enkelte mennesker har en tendens til å utfylle hverandres” svakheter”, om man kan kalle det det.

Rune Sanden er ett flott knippe erfarne musikere som lager rock krydret med lekne pop-elementer og norske folketoner.

Lytt selv og bli overbevist!!

Rune Sanden – Himmelen er høg