Din sangLess Pål

Utgitt: 2019 Sjanger: Vise Format: Single

Nå kan årsaken være at grunnen til at man blir mer opptatt av de nære ting med årene være at synet gradvis blir dårligere, lysten til å skrive om mer personlige ting kommer i alle fall snikende. Så når jeg spilte en låt jeg hadde skrevet til vår datter reagerte min ledsager med å si at den var fin! men hva med en sang til meg?

Jeg ble svar skyldig, men av hensyn til balansen i heimen så tenkte jeg at jeg måtte gjøre noe med det, og for at det ikke skulle være noen tvil fikk den tittelen Din sang.

Den handler vel om at det Ikke er lett å sette ord på følelser, jeg er vel ikke så forskjellig fra andre menn der, men når forholdet befinner seg nede i dalen gjelder det å finne måter på å komme seg opp på fjelltoppen igjen, og ofte er det de små ting som er det beste, og vanskeligste, og gi den oppmerksomheten de ønsker seg.

Less Pål – Din sang
Din nettleser støtter ikke moderne teknikker som disse sidene benytter og sidene vil derfor kanskje se litt merkelige ut. For å kunne bruke disse sidene som de var tenkt, må du bytte til en moderne nettleser som Chrome, Firefox, Safari eller Edge